Over mij

Florieke Stofmeel is de initiator van FlexFlow, opgericht in 2010. Zij werkt vanuit haar hart en gevoel en zorgt voor een personal touch in iedere presentatie, training en dialoogsessie voor teams binnen het sociaal domein. 

Missie

Bezielde trainingen en dialoogsessies geven, waardoor er meer onderlinge verbinding, duurzame veiligheid en een effectieve samenwerking ontstaat in teams en organisaties. Hierdoor kan er gewerkt worden aan eigen en gedeelde verantwoordelijkheid. Dit alles levert een bijdrage aan de professionalisering en kwaliteit in het sociaal domein.

Enthousiasmeren en inspireren naar actiegericht werken

Met passie en gedrevenheid zet Florieke professionals aan tot meer onderlinge samenwerking, wat zorgt voor meer veiligheid binnen teams, organisaties en voor (kwetsbare) kinderen en hun systemen. Dit alles om patronen te doorbreken en te werken aan een duurzaam resultaat.

Veilige directheid die aanzet tot doortastendheid

Florieke houdt graag de spiegel bij zichzelf en anderen voor, om aan te zetten tot zelfregie en  professionele communicatie. Zij geeft aandacht en een luisterend oor in zijn totaliteit, waarbij zij de vraag achter de hulpvraag probeert te ontdekken.

Professionaliteit

Florieke haalt haar kunde uit haar opleiding ontwikkelingspsychologie, opleiding tot professioneel trainer en diverse opleidingen tot (NLP) coach, gecombineerd met jarenlange werkervaring in de jeugdzorg en als trainer. Echter het leven zelf blijft haar grootste leerschool.

FlexFlow is gecertificeerd door onderstaande organisaties:

                                        

Partners

“Together we grow”

FlexFlow werkt samen met collega’s uit het vak om duurzame verandertrajecten aan te gaan, zodat de kennis en kunde vermenigvuldigd wordt.

Rianca Evers-Den Ouden

Samensturing als organisatieprincipe

Website

Anja Roosendaal

Coaching/Training/Advies

Website